ניתוח הקטנת חזה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

26/11/2015 | 14:49 | מאת: עמית

אושר לי ניתוח הקטנת חזה בקופת חולים כללית, עקב בעיות גב. אני מעוניינת לעשות זאת אצל מנתח פרטי. האם משהו יודע כמה משתתפת קופ"ח פלטינום בניתוח וכמה משלם ביטוח הראל (אני מבוטחת בשני הביטוחים) אם הרופא אינו בהסדר?

29/11/2015 | 10:26 | מאת: נועה

היי עמית, שמי נועה. לפני כחצי שנה עברתי ניתוח בטן היקפית, מתיחת זרועות והרמת חזה. גם אני כמוך מבוטחת קופת חולים כללית ובהראל וקיבלתי החזרים משני הביטוחים. אשמח מאוד להסביר לך מה עלייך לעשות כבדי לממש את הזכאות שלך בקופת החולים ומול הביטוח הפרטי. את יכולה להתקשר אליי ל 0522235209 או לשלוח לי מייל ל [email protected]. אשמח לשמוע ממך יומקסים נועה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור