תחושה מוזרה בשד לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

27/08/2015 | 22:51 | מאת: יעל

דר פרידמן שלום, אני כמעט חודש מניתוח הרמה והגדלת שד לאחר ירידה במשקל. צד ימין לא נפוח וכמעט לא מורגש. צד שמאל כואב ונפוח מאוד. בצד שמאל יש תחושה מוזרה כשאני זזה ובעיקר מתכופפת שקשה לי להסביר.. מין תחושה של בועות אוויר או מיים שזזים. זה כבר מהימים הראשונים לניתוח. האם יש סיבה לדאגה? האם מסתדר בהמשך? תודה

יעל שלום, התחושה שאת מתארת ונפיחות השד מעלים חשד שקיימים נוזלים בשד זה. אני ממליצה שתפני לבדיקת המנתח.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור