מתיחת בטן ושאיבת שומן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

03/08/2015 | 09:43 | מאת: נתי

ד"ר פרידמן שלום, אני בת 44 אחרי לידות עם משקל עודף, גובה 1.64 משקל כיום 88 קילו. בשנה האחרונה הורדתי 25 קילו בליווי דיאטנית. מאז הלידות יש לי סינר בבטן שרק גדל מאז הירידה במשקל. אני מאד סובלת מהקפל עור הזה והרבה פעמים יצאו לי פצעים מוגלתיים שם בדיוק איפה שיש את הצלקת מהקיסרי. כמה שאלות: 1. האם אני יכולה לעשות מתיחת בטן ושאיבת שומן או שאני צריכה לחכות לרדת עוד במשקל? 2. האם ניתוח כזה הוא עם השתתפות הקופה, יש לי כללית פלטינום? 3. האם הצלקת מהקיסרי יכולה להפריע לניתוח כזה? תודה

נתי שלום, אני ממליצה שתמשיכי במאמציך ותשלימי ירידה נוספת במשקלך. נראה שאת בדרך הנכונה! אני מציעה שתבדקי ע"י רופא עור אשר יתעד את בעיית הדלקת בעור והטיפול בה. נשמע שתוכלי לבצע את הניתוח במסגרת מרפאה פרטית או בבית חולים ציבורי. הצלקת מהקיסרי מוסרת במהלך הניתוח. בהצלחה!

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור