"מתמתחים" - קבוצה סודית חדשה בפייסבוק

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

06/07/2015 | 21:49 | מאת: נועה מורג

אני מזמינה אתכם להצטרף לקבוצה החדשה שלי בפייסבוק - קוראים לה "מתמתחים" והיא מיועדת לכל מי שלפני/אחרי/מתעניין בניתוחים לעיצוב הגוף לאחר ירידה במשקל.. בקבוצה תוכלו להתייעץ אם עוד אנשים החולקים את אותן הדילמות ולקבל מידע על רופאים מומלצים, ניתוחים, החלמה, התמודדות עם חברות הביטוח ותשובות לכל השאלות שככ רציתם לדעת ולא העזתם לשאול.. הקבוצה היא סודית בכדי לשמור על הפרטיות שלכם במדיה החברתית ולכן לא תוכלו למצוא אותה בעצמכם.. כל שצריך לעשות הוא לשלוח לי (מנהלת הקבוצה) הודעה פרטית ואני יותר מאשמח להוסיף אתכם אליה ולענות על שאלותיכם.. בתור מי שעברה ממש לאחרונה 2 ניתוחים רצופים ומוצלחים ביותר אצל ד''ר טלי פרידמן (ראו הודעה קודמת בפורום) יש לי הרבההה מה להגיד חפשו noa morag - שמלה שחורה והרבה תלתלים - זאת אני! נתראה ב "מתמתחים"

25/07/2016 | 14:25 | מאת: סיון לוי ירדן

היי נועה- בדיקה

07/08/2017 | 15:34 | מאת: ריטה

היי נועה, איני יודעת אם קיבלתי את הודעתי הקודמת. שמי רותי, ועברתי ניתוח מתיחת בטן אצל דר׳ טלי פרידמן, לפני 4 ימים. הייתי מעונינת להצטרף לקבוצת הפייסבוק שלך, אשמח אם תצרפי אותי. אנא לא לפרסם באתר את המייל ומס׳ הנייד שלי. תודה רבה, רותי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור