קריטריון לניתוחים מבחינת קופות החולים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

09/03/2010 | 13:25 | מאת: פלוני

חבל שאינכם מציינים שחובה חצי שנה של התייצבות משקלית (בנוסף לשנה לאחר הניתוח הבריאטרי) על מנת שהקופה תממן את עלויות הניתוח הפלסטי. אני שנה וחודשיים והקופה לא מוכנה לשלוח אותי לוועדת אישורים מטעמה עד חודש יוני.

שלום, אכן יש ועדות הדורשות משקל קבוע כחצי שנה. לאיזו קופה אתה שייך? בנוסף,יש הדורשים גם לצפות במו עינייהם בדלקות ופצעים תחת כפלי העור. ממליצה להשיג גם חוות דעת פסיכיאטר התומך בניתוח עקב קשיים נפשיים- ותפקודיים.יכול לסייע. אני מעוניינת לראות המטופל כבר בראשית התייצבות משקל גופו, אז כבר ניתן להתחיל בתכנון הניתוח, הליך האורך מספר חודשים ממילא. לדעתי מספיקים רק 3 חודשי התייצבות במשקל, אולם עליך לעמוד בדרישות הועדה. בהצלחה לך

09/03/2010 | 23:35 | מאת: פלוני

היתי ביעוץ אצל פלסטיקאי לפני חודש ועם מכתבו המפורט פניתי לקופה. חזרו אלי שלשום ואמרו לי שהוועדה שלהם באיכילוב דורשת חצי שנה התייצבות משקלית כבטחון רפואי נטו ולא מטעמים ביטוחיים. תודה על תוספת ההסבר על הפסיכיאטר וכו'. :)

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור