ניתוח עודפי עור כיצד? עליות? השתתפות מכבי?

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

03/05/2015 | 00:47 | מאת: ליאת רטיג

שלום דר פרידמן, לפני שנה וחצי נותחתי באסותא אצל דר רזיאל, ירדתי 25 קג המשקל יציב כבר חצי שנה, מאד מעוניינת בניתוח להורדת עודפים במקומות שונים. שאלתי, האם דרך מכבי אוכל לעבור אצלך את הניתוח באסותא מהם התנאים לאישור הניתוח? מהם העלויות אם יש לי מכבי זהב בלבד תודה

ליאת שלום, ירדת יפה מאוד ומשקלך יציב! על מנת לקבל מימון מהקופה יש צורך לעבור הליך מסויים הכולל פניה לוועדה ייעודית במכבי. במידה וחומרת עודפי העור גדולה במיוחד ואם קיימת בעיה של דלקות חוזרות תחת קפל העור, עולה הסכוי שהבעיה תוכר כרפואית ע"י הקופה או הביטוח. העלויות תלויות באזור הניתוח ומורכבותו. אני ממליצה שתבואי לייעוץ אישי עימי, תוכלי לקבוע בטלפון 03-6045777, בהצלחה!

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור