לאחר ניתוח שאיבת שומן ומתיחת בטן והרמת ירכיים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

21/01/2015 | 14:01 | מאת: רעננה

אני נמצאת כחודש וחצי לאחר שאיבת שומן ומתיחת בטן והרמת ירכיים. הבטן עדיין נוקשה ונפוחה עם בצקת 1. כמה זמן זה אמור להמשך?? 2. למה אי אפשר לקחת כדור להורדת הבצקת??

שלום לך, בצקות אופייניות באזורים בהם בוצעה שאיבת שומן ולכן באותם אזורים יקח כחצי שנה עד קבלת תוצאה סופית מהניתוח. מדובר בטראומה רקמתית עקב שאיבת השומן ולכן לא מקובל ליטול תרופות על מנת להפחית את הבצקת הזו. ממליצה על חגורה או מחוך, ובהמשך מחטב על פי צורך, מסאז למפתי לאותו מקום אם הבצקות משמעותיות ופעילות גופנית.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור