קלואיד וניתוח להסרת משקפיים בלייזר

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

04/03/2010 | 14:10 | מאת: מנדי

אני מעוניינת לעבור ניתוח להסרת משקפיים בלייזר בשיטת הלאסיק. יש לי קלואיד בכתף כבר המון שנים. האם יש קשר? האם תהיה בעיה בהחלמת העיניים או צלקות באיזור העיניים כתוצאה מהניתוח?

קלואיד או צלקת היפרטרופית בכתף זו בעיה די שכיחה, גם בקרב מטופלים שאין להם נטיה לבעיה זו במקומות אחרים בגופם. קיים גם הבדל בין ההגדרות של קולואיד אמיתי לבין צלקת היפרטרופית וחשובות הנסיבות שהובילו לצלקת זו. לפיכך, כאשר תגיעי לייעוץ לפני ניתוח הסרת המשקפיים, אני ממליצה שתראי לרופא העיניים את הצלקת בכתף, כמו גם צלקות אחרות בגופך, אשר ייתכן והנן תקינות. אם כך, הסיכון להתפתחות בעיות ברפוי הצלקת בעין יהיה קרוב לודאי קטן. בהצלחה

14/03/2010 | 10:03 | מאת: מנדי

הקלואיד שיש לי הוא בכתף והוא נוצר מזכוכית שנפלה וחדרה לי לעור, הקלאואיד אמנם שטוח אך עדיין מגרד. בכל אופן לאחי ואחותי יש גם כן באזורים אחרים בגוף. ולשאלתי - האם ניתוח להסרת משקפיים בלייזר בשיטת לאסיק שזהו חיתוך של הקרנית יכול לגרום לי לבעיות בריפוי בגלל הקלואיד

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור