ניתוח להסרת עודפי עור

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

09/12/2014 | 13:05 | מאת: דינדוק

אני שנתיים פלוס לאחר ניתוח שרוול. ירדתי 36 קילו ואני יציבה על 55 כבר למעלה משנה. יש לי עודף עור נוראי בבטן וגם החזה נפל לגמרי. מאוד רוצה לעשות ניתוח בטן היקפית והרמת חזה. הייתי אצל 2 רופאים מומחים בתחום וקיבלתי הצעת מחיר מטורפת. אני בעלת אמצעים מינימלים והבנתי שדרך הקופה לא ניתן כי אין לי פטריות וגירויים. אני ממש נואשת לעבור את התהליך. אני מבחינתי כאילו התהליך לא הושלם אם אינני יכולה להסתכל על עצמי במראה ולראות שאני באמת רזה עם על העור הנפול והחזה. זה לא אסטטי זה לא יפה ואפילו דוחה בעיניי. מכבי ממש מקשים - הגשתי בקשה וקבעו לי תור לוועדה כאשר התשובה ידועה לי מראש. אני ממש בוכה מדי יום בגלל המצב שבו אני נמצאת. אין באפשרותי לקחת הלוואה לממן את הניתוח הזה מדובר בכ-50 אלף במקרה הנמוך להיקפית והרמה. מה עושים? איך זה שמכבי לא ממנים - זה יוצר בעיות פסיכולוגיות בעיות בזוגיות בעיה תדמיתית...זה לא נחשב למשהו?

11/12/2014 | 20:29 | מאת: שושי

פשוט צריך לא לוותר אני גם נדחיתי על ידי מכבי אבל הגשתי ערעור ואשרו לי להסיר עודפי עור בידיים ובבטן אמנם זה לא מספיק אני צריכה גם ירכיים וחזה אבל זו התחלה אז אני ממליצה לנסות שוב

15/12/2014 | 13:20 | מאת: דינדוק

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור