בעיה אסתטית ולא בעיה רפואית

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

05/12/2014 | 15:16 | מאת: יעקב זיתון

רציתי להוסיף שהבעיה שלי היא בעיקר אסטתית אין לי בעיות של זיהומים תחת הקפלים האים בכל זאת אהיה זכאי לניתוח עודפי עור יש לי מושלם פלאטינום

שלום יעקוב, הירידה המשמעותית לאחר ניתוח שרוול הנה לרוב ב 6 החודשים הראשונים, לכן ניתן לעבור ניתוח להסרת עודפי עור החל מ-9 חודשים לערך מהניתוח, בתלות במצב הבריאותי, התזונתי, קצב הירידה ושאיפותיך. במידה ועודפי העור גורמים לדלקת בעור תחתיהם, עשוי הניתוח להיות מוכר כבריאותי, משמע, שתקבל טופס 17 או מימון מהקופה להסרת עודפי העור. מנסיוני, לא רבים המטופלים שאושר להם ניתוח לטיפול בקפלי עור במתנים או בגב, זאת בהשוואה לבטן למשל. בכל מקרה אשמח לראותך במרפאתי, לתאום יעוץ תוכל להתקשר לטלפון 03-6045777, שבוע טוב

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור