בטן עם סינר לאחר ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

05/12/2014 | 15:12 | מאת: יעקב זיתון

ירדתי בניתוח שרוול 37 ק"ג ממ103 ל66 ק"ג נותרו לי בבטן במתנים ובגב קפלי עור יש לי מושלם פלטינום כיצד מבררים לגבי זכאות לניתוח פלסטי ????? אני יודע שצריך לחכות להיתיצבות המישקל אני חושב שאני כבר די הרבה זמן יציב במישקל אני עם אחוזי שומן ממש מיזעריים אבל קיפלי העור בבטן נראים כאילו נותרו שם עודפי שומן

שלום יעקוב , הירידה המשמעותית לאחר ניתוח שרוול הנה לרוב ב 6 החודשים הראשונים, לכן ניתן לעבור ניתוח להסרת עודפי עור החל מ-9 חודשים לערך מהניתוח, בתלות במצב הבריאותי, התזונתי, קצב הירידה ושאיפותיך. במידה ועודפי העור גורמים לדלקת בעור תחתיהם, עשוי הניתוח להיות מוכר כבריאותי, משמע, שתקבל טופס 17 או מימון מהקופה להסרת עודפי העור.

16/01/2017 | 19:51 | מאת: יעקב זיתון

יש לי עודפי עור בבטן אשר יוצרים לחץ ומראה כאילו זה שומן מרגיש שזה לוחץ בבטן מה הסיכוי שאקבל מימון לניתוח ??? מרגיש לחץ בבטן בזמן שכיבה ואפילו קשה לנשום בעת שכיבה על הגב

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור