ירכיים נשפכות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

31/08/2014 | 00:49 | מאת: שני

אני בחורה מאוד רזה ובכל זאת הירכיים שלי נשפכות בישיבה ובשכיבה על הצד ,החזה נשפך לצדדים, ואפילו מעט השומן שיש לי בבטן נשפך למטה בשכיבה על הצד, מדוע זה קורה ? מדוע טיפת השומן שקיים בגוף כולו נשפך , אני רואה בחורות מאוד שמנות שכל השומן מוחזק אצלן ואצלי לא, זה נורא מתסכל.. מה הסיבה ? ומה ניתן לעשות?

שני שלום, אלו תופעות של עודף עור, ואפילו קל לעיתים. במידה ותצליחי לעלות מסת שריר באמצעות פעילות גופנית, יתכן ותחושי שפור. לאזורים מסויימים רק ניתוחי מתיחת עור מסייעים.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור