אי שביעות רצון מניתוח - עובי צלקת ושאריות שומן במו

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

12/05/2014 | 10:42 | מאת: חן

רציתי לשאול מה קורה בד"כ במקרים בהם המנותח לא מרוצה מהניתוח? איך מתנהלים? גם בעניין הכספים מי נושא באחריות כספית לתיקון? תודה. אגב מדובר בניתוח הרמת חזה והגדלה וכן מתיחת ושאיבת שומן בבטן.

חן שלום, במידה והתוצאות הרצויות לא הושגו, מומלץ לפנות למנתח ולהעריך יחד מה מקור הבעיה. במידה והמנתח מעריך שניתן לפתור את הבעיה ולשפר את התוצאה באמצעות ניתוח, לרוב יבצע המנתח את התקון בעלות חדר ניתוח בלבד. כך הוחלט ע"י אגוד הכירורגים הפלסטים. מידע זה נמצא בטפסי ההסכמה עליהם חתמת טרם הניתוח. בהצלחה!

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור