חזה שנשפך לצדדים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

12/05/2014 | 01:01 | מאת: שני

שלום ד"ר פרידמן, רציתי לדעת אם יש אפשרות לתקן שדיים שנשפכים לצדדים בשכיבה, ושכמובן ממוקמים כך שהם בולטים מהצדדים קצת (רחוקים אחד מהשני),ולכן נשפכים לצדדים... יש לציין, שהם די גדולים... האם הפתרון הוא רק ניתוחי? ובאיזה צורה ניתן לעשות זאת? האם זה משאיר צלקות? אודה על תשובתך

שני שלום, לכל אשה מבנה, גודל וצורת שדים קצת שונה, אולם אחד הסממנים של שדים טבעיים, בכל הנשים, הנה הנפילה הצידית שלהן בשכיבה על הגב. מובן שככל שיהיו גדולים ורפויים יותר, הצניחה תהא משמעותית יותר. במידה והשדים גדולים יחסית למבנה הגוף, או צנוחים, והמטופלת שואפת להקטינם ולעצבם, ניתן לבצע ניתוח הקטנת חזה הכולל גם עיצוב והרמת השדים. הניתוח כולל צלקות אשר תשארנה לתמיד באזורים אופיניים, כמו סביב העטרה ובקדמת השד ולעיתים בקפל שתחת לשדים.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור