ללא קרסוליים :/

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

19/02/2014 | 15:03 | מאת: ורד

היי אני בחורה רזה מאוד,שוקלת 43 אבל גם נמוכה מאוד 1.54. יש לציין שאני אוכלת הכל וטוב מאוד! פשוט יש לי חילוף חומרים ממש טוב וגנים בעיקר. הבעיה שלי זה המבנה של הרגליים שלי.השוקיים בבסיס ממש שמנות,כמו גוש שומן נפוח בדיוק באזור הקרסוליים וזה נראה כאילו אין לי קרסוליים.. זה מבאס אותי מאוד,במיוחד ששאר הגוף שלי נראה ממש טוב. יש משהו לעשות עם זה?

ורד שלום, ניתן לבצע שאיבת שומן כדי לחטב את השוקיים, בתנאים מסויימים. ביעוץ נראה אם את מתאימה.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור