עור בטן מיותר.

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

22/01/2014 | 03:16 | מאת: אקסל רוז

כל חיי בערך סבלתי מעודף משקל ולקראת הצבא הורדתי מעצמי בערך 30 קילו. היום אני בן 23 אחרי צבא, במשקל 65 קילו לגובה 1.70. ואני באמת מרגיש שהבעיה של העודף עור הזאת גורמת לי לבעיה נפשית וחברתית מאוד קשה. מעולם לא הורדתי חולצה מול בן אחר, לא מול הוריי ולא חברים. ואני מרגיש רזה ואני עוסק בפעילות ספורטיבית.. אבל כבר שנה וחצי שהבטן ללא כל שינוי.. יש לי עור רגיש ברמות גבוהות מאוד..המון צלקות על הגוף שנגרמו מדברים קלים מאוד וסימני מתיחות בכל הגוף שלי. אמרו לי שאני צעיר ושהעור יחזור למקומו עם הזמן ועם פעילות ספורטיבית.. אבל זה לא קורה..ואני מיואש ברמות על כבר. אשמח לקבל חוות דעת להמשך הדרך.. וכמובן מה העלות של ניתוח כזה..

שלום לך, ניתן להסיר את עודפי העור בבטן באמצעות ניתוח מתיחת בטן. הצלקת ממוקמת בשפולי הבטן וסביב הטבור. עלותו משתנה בתלות בהיקף הניתוח ומשך הניתוח הצפוי. דר פרידמן

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור