הסרת עודפי עור

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

23/09/2013 | 17:00 | מאת: ויולט

שלום אני עדיין בתהליך טבעי של ירידה במשקל ויש לי שאפה. יש לי עוד 15 קילו לרדת. איך אני מזהה עודף עור? אפשר לדעת כבר עכשיו אם יהיה לי עודף עור? העודף משקל הכולל שלי היה 25 קילו. ירדתי כבר 10. תודה רבה רבה.

ויולט שלום עודפי עור נראים כקמטים, כקפלים או כסינר, באזורים שונים בגוף. במידה ואינם מפריעים אין צורך להתערב ולהסירם. סביר להניח שיופיעו במקומות בהם ההשמנה ניכרת יותר, בהתאם למבנה הגוף האינדיבידואלי.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור