סנטר נסוג\כפול

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

31/08/2013 | 16:23 | מאת: דניאלה

אני בחורה בת 29 לפני כ-8 שנים עשיתי ניתוח אף הרופא בזמנו התעקש שיש לי סנטר נסוג ושעליי להכניס שתל וסרבתי. עכשיו אני מבינה על מה הוא דיבר ככל שהשנים עוברות הסנטר נהיה כפול וניכר לעין. הייתי רוצה לדעת מהם דרכי הטיפול ומה ההבדל בין סנטר כפול לנסוג והאם הדרך היחידה להיפטר ממנו זה על ידי הכנסת שתל?

דניאלה שלום מטרת השתל כפי שהוצגה בפניך בעבר היתה שפור הפרופורציות בפנים לצורך השגת פנים יפות יותר. כשעצם הסנטר אינה מפותחת דיה ונראית במיקום אחורי יחסית, אין תמיכה טובה לרקמות הרכות בצואר העליון והן נוטות לצנוח מהר יותר. השלוב בין סנטר אחורי והשמנה מחמיר בעיה זו. לפיכך, ניתן לשפר את מראה הצואר העליון באמצעות שלוב בין שאיבת שומן שטחית בצואר יחד עם שתל לסנטר.

12/09/2013 | 01:04 | מאת: דניאלה

האם הניתוח מסובך? ועד כמה גבוהים הסיכונים?

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור