איך מתחילים?

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

24/08/2013 | 07:19 | מאת: יעל

בוקר טוב, אני עשיתי לפני שנתיים ניתוח דרוול והסרתי מעליי מעל 30 ק"ג. מאז עברתי גם 2 לידות. כיום אומנם אינני במשקל היעד אך אני סובלת מאוד מעור עודף וזיהומים בקפלים. יש לי ביטוח מושלם בקופ"ח שלי וכן ביטוח פרטי (דרכו עשיתי גם את הניתוח). שאלתי היא האם אני זכאית למימון חלקי או מלא של ניתוח הסרת עור? וגם - כיצד מתחילים את התהליך? האם לפנות לביטוח או קודם לרופא? ואיזה רופא אחראי על העניין...? תודה מראש ויום נפלא, יעל.

יעל שלום אני מציעה לך לפנות לרופא המשפחה ולרופא עור על מנת להתחיל טיפול בדלקות תחת קפלי העור ולתעד בעיה רפואית זו. על פי נוהלי הקופה תופני למרפאת כירורגיה פלסטית בבית חולים ציבורי ליד מקום מגוריך ושם תקבלי יעוץ באשר לקיום אינדיקציה רפואית לניתוח וסוג הניתוח הרלוונטי. אשמח לראותך אם תרצי במרפאה לעיצוב הגוף, במרכז הרפואי אסף הרופא. חשוב להדגיש בפניך שאם משקלך עומד בקריטריונים, קרוב לודאי שנוכל לטפל בעור העודף הגורם לדלקות אולם עליך להבין שככל שתגיעי לניתוח במשקל נמוך יותר כך תוכלי לקבל תוצאה אסתית יפה יותר.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור