צלוליט

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

28/06/2013 | 01:12 | מאת: שני

מהן השיטות היעילות ביותר כיום לטיפול בצלוליט ולהידוק העור ? אני בחורה נורא רזה שסובלת מהבעיה כמעט בכל חלקי הגוף ובירכיים ובישבן בפרט

שני שלום, טרם החלטה מהו הטיפול המתאים יש לזהות מהי הסיבה לצלוליט. במידה והעור הרפוי הנו הגורם, קיים טיפול ניתוחי בו מוסר העור העודף ומקבלים אפקט של מתיחה. במידה והבעיה המרכזית הנה עודפי שומן, קיימות אופציות לא חודרניות המשלבות אנרגיה מסוגים שונים. ניתן להגיע לשפור מסויים אך עדין לא קיים טיפול יעיל בבעיה זו.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור