צלקת בשפתיים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

18/05/2013 | 12:48 | מאת: אליה

שלום יש לי צלקת בצד השפה שנגרמה כתוצאה משעווה (לא על ידי כמובן) עברה שנה בערך מאז שזה קרה ויש לי עדיין כתם כהה ורקמת העור לא צמחה שם. מה ניתן לעשות?

אליה שלום, אם גוון עורך כהה עלולה להשאר צלקת כהה במקום הכוויה, במיוחד אם מדובר באזור החשוף לשמש או בעור הנוטה לפגמנטציה. כעבור כשנה שנתיים מהארוע הצלקת בשלה והגוון הסופי מתייצב, ואז ניתן להבהירה במספר דרכים. תוכלי להתייעץ עם קוסמטיקאית רפואית באשר לטשטוש הפגמנטציה באמצעות קעקוע. לעיתים זהו הפתרון הפשוט ביותר.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור