שלום דר

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

14/05/2013 | 22:40 | מאת: סוניה

שלום רב דר, אחרי ירידה גדולה במשקל, והורדת הרבה קילוגרמים, אני מעוניינת עכשיו לעבור מתיחת זרועות וגם הרמת והגדלת חזה ומתיחת בטן, השאלה האם אפשר לעשות את הכל ביום אחד גם ידיים גם בטן וגם חזה באותו ניתוח

סוניה שלום, ניתוחים משולבים הנם מקובלים, אולם יש להעריך מהו אורך הניתוח הצפוי אצלך ספציפית, והאם מצבך הבריאותי מאפשר ניתוח במספר אזורים בו זמנית. בהחלטה אילו וכמה אזורים לשלב נכנסים מספר פרמטרים כאשר החשיבות העקרית הנה שמירה על בטיחותך. במהלך הייעוץ נוכל להעריך יחד מהו היקף הניתוח המתאים לך אישית.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור