עודף עור אחרי ירידת 40 ק'ג

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

17/12/2009 | 03:49 | מאת: משורוול אחרי שנה

שלום, יש לי עור רפוי בבטן ובירכיים לאחר ירידה ניכרת במשקל. ההאם ניתן לנתח מה האופמיות והאם זה בסל הבריאות?

שלום רב, עודפי עור בדרגה כזו או אחרת זוהי בעיה שכיחה לאחר ירידה נכרת במשקל, והטיפול בבעיה זו הנו ניתוחי.ממליצה להשלים ראשית את הירידה במשקל על מנת להגיע למשקל הרצוי ולהתייצב. הניתוח היחיד אשר נמצא בסל הנו מתיחת בטן,וזה רק באם קיימים עודפי עור גדולים בשפולי הבטן אשר יוצרים בעיה רפואית כמו דלקות חוזרות.קיימים ניתוחים נוספים לעיצוב הגוף אשר מאפשרים לשפר את מרבית אזורי הדפורמציות שלאחר ירידה במשקל, אולם אינם בסל לצערי. בהצלחה בהמשך הדרך!

20/12/2009 | 06:02 | מאת: כנ"ל

איזה אישורים עלי להמציא לצורך הניתוח? מרופא משפחה/עור/כירורג? האם התעמלות ממוקדת תעזור למתוח את העור? מה סדר גודל מבחינת מחיר לניתוח משולב שכזה? האם בית חולים ציבורי או פרטי וכו'? תודה ושבוע טוב.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור