הדבקה במקום תפירה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

15/01/2013 | 00:18 | מאת: שני

האם ניתן לעשות ניתוח למתיחת עור ישבן וירכיים מעט נפול,עם מעט עודפים וסימני מתיחה ובמקום תפרים לעשות הדבקה? האם הצלקת תהיה פחות בולטת? כי לפני שנתיים אני נדקרתי בחלק הפנימי של כף היד בזמן שהות בארה"ב וניגשתי לבית חולים , שם הרופאה שאלה אותי אם אני רוצה תפרים או הדבקה ובחרתי הדבקה והצלקת ממש לא גרועה

שני שלום, לא ניתן להשוות בין המתח המופעל על שולי החתך בכף היד לבין אזור העכוז, ולכן יתכן והחלמת פצעי הניתוח או הצלקות לא תהא דומה. ניתן להדביק את שולי החתכים הניתוחיים ואין בזה כל חדש, אולם איני מבחינה באיכות טובה יותר של הצלקות המודבקות בהשוואה לאלו המכוסות עם פלסטרים. בכל מקרה, הדבקת העור אינה תחליף לתפירה פנימית בניתוחים לעיצוב הגוף.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור