שינוי מיקום הפיטמה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

20/12/2012 | 13:03 | מאת: שני

מדוע ניתוח הרמת חזה מחייב שינוי מקום הפיטמה, זה נראה כ"כ לא טבעי ומזעזע, אין אםשרויות אחרות בנושא הזה?

שני שלום, חזה צנוח זהו תאור כללי למצבים שונים בהם רקמת השד נמצאת נמוך מדי ולעיתים צורת השד גם אינה אטרקטיבית. בשד הצנוח בצורה משמעותית יש צורך להזיז לרוב את העטרה ולהקטינה, כחלק בלתי נפרד מהניתוח. עם זאת, ניתן לעיתים להרים את השד באמצעות שמוש בשתלים הממלאים את השד ויוצרים מראה של הרמה, במחיר של צלקות קטנות בקפל התת שדי.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור