הריון וניתוחים להסרת עודפי עור

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

15/12/2012 | 00:26 | מאת: רונית

שלום , קראתי שעליה מהירה במשקל יכולה לפגום בתוצאות הניתוחים למתיחת בטן ולמתיחת ירכיים, בהריון טבעי שתהיה עליה מהירה יחסית במשקל , האם זה אומר שהריון יכול לפגום בתוצאות ניתוחים אלו ושעדיף לעשות אותם לאחר סיום ההריון?שאלה נוספת: האם ניתוח מתיחת ירכיים יכול לפגום בשפתיים של הפות-אבר המין- תודה רבה מראש

שלום רב, במידה ועומד על הפרק הריון בתקופה הקרובה, בו צפוי הרי להמתח דופן הבטן, אמליץ על דחית מתיחת הבטן לאחריו. השאלה הנה עד כמה מפריעים לך עודפי העור בבטן ובירכיים. ישנם מטופלים הסובלים מאוד מעודפי עור אלו ולכן יבצעו את הניתוחים בגיל צעיר, מתוך שאיפה להתקדם בחייהם האישיים בהמשך, ומתוך ידיעה שצפויים הריונות עתידיים. אחד הסבוכים בחלק מניתוחי מתיחת הירכיים הנה משיכת שפתי הפות כלפי מטה, ולכן במהלך הניתוח מתבצעות באופן רוטיני פעולות שמטרתן למנוע בעיה זו.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור