עפעפים נפולים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

30/10/2012 | 23:23 | מאת: רעות

.יש לי עפעפים נפולים.יש לי שכבת עור כמו שק על העפעפים העליונים ועיניים שקועות. כמעט ולא רואים את העפעפים שלי. כשאני מורחת צללית על הפעף הצללית יורדת ונשאר פס על קו הקפל של העפעף. כשאני מורחת איילנר הצבע נדבק לחלק העליון של העפעף, מתחת לגבה,כי העיניים שקועות. ובנוסף העפעף נראה מבריק וקצת שומני, מה שגורם לכל האיפור בעיניים להיראות "בוצי" ומרוח, כמו ליכלוך.הוא אף פעם לא מחזיק יותר משעה, במיוחד הצללית שיורדת לאחר 10 דקות. האם זה נורמלי ומה ניתן לעשות? חשוב לציין שאני בת 23 וכן ניתוח להרמת עפעפים נראה לי קצת מקדם מדי, אך אני לא רואה פיתרון אחר לבעיה שמפריעה לי כבר שנים.

רעות שלום, לעיתים אכן מדובר בבעיה של עודפי עור או שומן אולם אצלך נשמע שמדובר במבנה ארובת העין. אני ממליצה שתגיעי לייעוץ בו ניתן יהיה להתרשם האם אכן מדובר בעודפי עור או בבעיה אחרת.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור