חזה שנשפך לצדדים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

28/10/2012 | 23:16 | מאת: שני

האם ישנו פתרון יעיל לתופעה,זה פשוט מכוער,הוא מאוד גדול ואני כנראה הרבה יותר צרה בבית החזה מכדי להכיל אותו והוא פשוט נשפך לחלוטין לצדדים בשכיבה במיוחד אחד מהם שנוטה יותר הצדה(זה נראה כמו שתי פיתות), הייתי רוצה לדעת אם יש לכך פתרונות, מלבד הקטנה שעשויה אולי קצת להועיל?

שני שלום, את מתארת מצב של חזה גדול וצנוח. תוכלי לשפר את הרגשתך באמצעות לבישת חזיה תומכת או באמצעות ניתוח. מדובר בניתוח הקטנת והרמת החזה אשר באמצעותו אנו מקטינים את החזה ומעצבים אותו. זהו ניתוח המלווה בשביעות רצון גבוהה מאוד בקרב המטופלות בשל השפור האסתטי והתפקודי המושג בו זמנית.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור