איפה להתחיל???

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

20/09/2012 | 19:38 | מאת: יהודית

ירידתי 40 ק"ג ונשאר לי הרבה קיפולי עור בזרועות ובבטן, יש לי הפניה לכירורגיה פלסטיקה, אני חברת מכבי זהב . יש לי הרבה שישפופים ופצעיות בזרעות, אך רק עכשיו קראתי שיש ועדה במכבי ואני לא שמעתי אליה מעולם. השאלה שלי מאיפה להתחיל את התהליך? רופא פלסטיקה מהקופה או בבית חולים???

יהודית שלום, אנא פני לייעוץ כירורג פלסטי במרפאה לכירורגיה פלסטית בבית חולים. הכירורג הפלסטי יתרשם מהדלקת העורית תחת קפלי העור ויצייד אותך במכתב המלצה לועדה. מרופא המשפחה תקבלי את פרטי הועדה הדנה באישורים לניתוחים להסרת עודפי עור ואליה תשלחי את המלצות הכירורג הפלסטי ומכתב מהרופא המטפל. את מוזמנת להגיע אלי לייעוץ, במרפאה להסרת עודפי עור לאחר ירידה במשקל במרכז הרפואי אסף הרופא. אנא פני לצורך כך לירדנה או לחיה, בטלפונים 08-9778247 או 057-2005000. אשמח לראותך!

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור