הרמת חזה ברזילאית עם חזיה פנימית מפוליאוריתן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

04/08/2012 | 12:02 | מאת: שני

ראיתי את ד"ר קליין מדבר על הפרוצדורה בתוכנית של אורנה דץ ורציתי לקבל יותר פרטים. אני בת 29 , לפני הריונות, רזה מאוד, אבל עם חזה מאוד גדול, השדיים שלי מלאים סימני מתיחה , בעקבות טיפול בפרדניזון בתור ילדה , ובשנתיים האחרונות העור שלהם נראה די מקומט בעקבות ירידה מעטה במשקל וצניחה קלה של השדיים , מאוד מפריע לי עניין הצלקות בניתוח הרמת חזה והמראה המלאכותי/מוזר שנוצר ורציתי לדעת האם השיטה החדשה מתאימה לי ויכולה לתקן את מראה העור/הקמטוטים,כי לא ברור לי אם החזיה הזו יכולה למלא את כל עודפי העור ולמתוח אותו, אני לא מעוניינת בשתלים, הוט די גדול עם אסימטריה קלה, אחד מהם יותר צר ופחות מלא. ורציתי לדעת מה טווח המחירים לשיטה זו. בנוסף רציתי לדעת האם ניתן לתקן נטייה של החזה להישפך לצדדים, מאחר והוא די גדול ובית החזה צר . נ.ב. סליחה על אורך השאלה

שני שלום, אני מציעה לך להפנות את השאלה ישירות לד"ר קליין. תוכלי לפנות לפורום שלו באתר אסתטיקה. בהצלחה!

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור