ליפוליזיס

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

27/07/2012 | 17:41 | מאת: RUT

שחום רב, 1. מבקשת לדעת האם טיפול ליפוליזיס מתאים להצערת עור הצוואר וטיפול "לסנטר כפול". 2. האם המסות שומן למיניהם על ידי זריקות- מאושרות ע"י ה-FDA ומשרד הבריאות? בברכה, רות

27/07/2012 | 17:47 | מאת: RUT

רציתי להוסיף פרטים: אני בת 65, מטופלת באלטרוקסין לתת פעילןת בלוטת התריס. בתודה, רות

היי רות איני משתמשת בשיטה הזאת כך שתשובתי היא רק מבדיקה באינטרנט. לא מצאתי שFDA אישר את השיטה . כמובן שאין הדבר אומר שהשיטה אינה טובה.אצרף לך קישור . http://www.fda.gov/Drugs /GuidanceComplianceRegulatoryInformation/PharmacyCompounding/ucm207624.htm

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור