עודפי עור

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

26/01/2010 | 09:35 | מאת: אורנית

שלום ד"ר פרידמן. אני בת 37 אחרי 3 לידות,אחרי הלידה הראשונה עברתי מתיחת בטן עקב עודפי עור בבטן,לאחר 2 לידות הבטן חזרה לעצמה אך יש לי בעיה אני ירדתי במשקל אני שוקלת 53 קילו, ולפני ההריון האחרון הייתי 63 עקב זה השתנה לי כל העור הישבנים נהיו לי מקומטים ונפולים והיריכיים הפנימיות גם נפולות,מה עושים במצב כזה במקרה של ניתוח?והאם נשאורת צלקות?ועוד דבר ששכחתי לציין המותניים שלי קצת בולטות מהגוף עצמו שני הצצדים לא שוים האם אפשר לעשות מיני שאיבה זה קרה לי שבזמן ששמנתי לאחר המתיחה זה נשאר לי .ובטח גם בגלל ההריונות.הגוף שלי רזה וזה ממש בולט לי בעין כמו שני כנפיים מה את ממליצה לי לעשות? תודה.

שלום אורנית, ותודה על השאלה הריונות בהחלט משפיעים על הגוף, ואצלך שינויי המשקל סביבם, כנראה השפיעו על העכוז בצורה כזו שהשאירו אותו מדולדל וריק. בהחלט קיים ניתוח מתקן לבעיה זו, אולם כדי שאמליץ עליו, אני חושבת שכדאי קודם לראות מה החומרה של הבעיה. באופן דומה השתנה מראה בטנך, אפילו שעברת מתיחה קודמת בעבר. בהחלט ניתן בניתוח אחד לתקן את מראה העכוזים- והבטן, בו זמנית. אני מציעה לך לבוא למרפאתי בבית חולים אסף הרופא לייעוץ, הייעוץ אינו בתשלום. טלי 08-9778247

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור