סנטר כפול- איזו שיטה מומלצת

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

04/07/2012 | 14:24 | מאת: קרין

שלום , בת 48, בעל מבנה פנים רזה ויש לי מין בליטה(לא יודעת אם סנטר כפול היא ההגדרה הנכונה)שמאוד מפריעה לי, איזה שיטה הכי מומלצת עם אחוזי הצלחה גבוהים,,גלי רדיו, לייזר וכו' ולטווח ארוך? פוחדת מניתוח..והאם השיטות הנ"ל פולשניות? לתשובתכם אודה.

קרין שלום, בגילך קרוב לודאי שהבליטה המטרידה אותך בסנטר הנה עור עודף, לעיתים הבעיה משולבת עם מצבור שומן או רפיון של שולי השריר. במצבים כאלו הטיפול המתאים הנו מתיחת העור כחלק מניתוח מתיחת צואר, אשר יוצרת את התוצאות המרשימות והטבעיות ביותר. מכשירי השאיבה השונים שציינת הנם חודרניים, אינם מותחים את העור ועלולים לגרום לאי סדירויות ובודאי לא יטפלו ברפיון אמיתי. הטיפול בהם דרך אגב הנו ניתוחי, בניתוח הקרוי זעיר פולשני בשל החתכים הקטנים.אני ממליצה לך לפנות למנתח פלסטי הבקיא בכל השיטות, אשר יציע לך את הטיפול הנכון עבורך.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור