עודפי עור

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

18/04/2012 | 23:58 | מאת: אמה

שלום רב, אני בת 31 לפני כתשעה חודשים ילדתי ונשארתי עם עודף משקל של 40 ק"ג חלקו קשור להריון וחלקו לפני ההריון.אני מתכננת לעשות דיאטה לשם ירידה למשקל הרצוי. רוב השומן הצטבר אצלי בבטן בעיקר. אני חוששת מעודפי העור שעלולים להיגרם כתוצאה מהירידה במשקל. האם בגילי העור נחשב עדיין אלסטי וייתכן כי יתגמש ולא יווצרו עודפי עור? מהי ירידה הנחשבת הדרגתית למניעת שינוי דרסטי? תודה מראש, אמה

אמה שלום, בגילך העור עדין בעל אלסטיות טובה, עם זאת, עור הבטן אינו סלחני ולרוב לאחר לידות או ירידה נכרת במשקל הגוף, נשארים עודפי עור. לא ידוע מהו קצב ירידה אידאלי, משום שברור כיום שקיימים פרמטרים רבים, חלקם גנטיים, אשר משפיעים על יכולת העור להתכווץ ואינם בשליטתנו. לפיכך, קצב מסויים עשוי להתאים למטופל אחד ולא לרעהו.הירידה האופטימלית למזעור עודפי העור הנה ירידה איטית, של מספר ק"ג בודדים בכל חודש, בשלוב עם פעילות גופנית ודיאטה מאוזנת. בעודפי העור ניתן לטפל בצורה יעילה ונשים רבות מדווחות שמתיחת הבטן העניקה להן בטן חטובה אשר לעיתים לא היתה להן אף טרם ההריונות...בהצלחה!

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור