שאיבת שומן +מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

20/01/2010 | 05:55 | מאת: לאה

שלום אני כשבוע לאחר ניתוח מתיחת בטן + שאיבת שומן וזאת לאחר עודפי עור שנותרו לאחר הורדת 63 ק"ג . (לאחר ניתוח טבעת שהתבצע ע"י ד"ר רם שפירא ). ברצוני לשאול תוך כמה זמן הנפיחות בבטן אמורה לחלוף , יש לי בטן חלקה אך עם נפיחות גדולה שמורידה את רוחי. תודה על תשובתך .

הי לאה, כל הכבוד על הירידה במשקל! קצת קשה לי לענות לך, משום שאיני יודעת מה מקור הנפיחות בבטנך. האם מדובר בנפיחות עקב שאיבת שומן? האם קיימים עודפי עור ? בשל הסמיכות לניתוח, אני ממליצה שתבדקי ע"י המנתח שלך, אני בטוחה שיעודד אותך ויתן לך הסבר באשר לתופעה זו. אשמח לעזור בעתיד אם תהיי מעוניינת ביעוץ נוסף. בהצלחה, טלי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור