עודפי עור בחזה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

26/02/2012 | 18:41 | מאת: נורית

שלום רב לאחר ירידה לא גדולה במשקל נותרו לי עודפי עור מעטים בשדיים. כמעט שלא ניתן להבחין בהם למעט כאשר נוגעים או ממששים בחזה ומופיעים הרבה קפלים כאלה על גבי העור ואז ניתן לחוש ממש בעודפי העור. שאלתי היא האם במידה ואעלה מספר קילוגרמים, החזה ישוב להתמלא וכך גם עודפי העור? במידה ולא האם יש ניתוח שאינו מורכב להסרת העודפים (אינני מעוניינת בהרמת חזה) תודה מראש נורית

נורית שלום, את מתארת מצב בו אבדת רקמת שומן מהשדיים, וכנראה שקיימת פגיעה עקב כך באיכות עור השד. יתכן ואם תעלי במשקל השד יתמלא יותר. עם זאת, זכרי שגודל או נפח השד אינם משפיעים ישירות על המראה האסתטי של השד. ייתכן והשד ישאר צנוח, וכדי לעצב אותו יהיה צורך בפעולה ניתוחית. במידה והפטמה אינה צנוחה מדי, ניתן לעיתים למלא את השד באמצעות שתל סיליקון (ניתוח הגדלת חזה) ולקבל תחושה של הרמה.את מוזמנת להגיע למרפאתי לייעוץ. בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור