סנטר כפול

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

21/02/2012 | 19:11 | מאת: אביבית

אני בת 36, רזה אבל יש לי מבנה פנים שכזה עם סנטר שיורד באלכסון לכיוון הצוואר וכשאני מחייכת או מטה את הראש למטה ממש נוצר לי סנטר כפול וזה דוחה אותי. לפעמים אני רואה את זה בצילומים וממש נחרדת. מה ניתן לעשות, האם זה ניתוח מורכב? יקר? החלמה ארוכה או קצרה? תודה רבה

שלום אביבית, אכן מדובר במבנה צואר-פנים שהנו מולד. אולם, ניתן לשפר את זוית הצואר ולהפוך אותה לחדה יותר באמצעות מספר דרכים: ניתן לשאוב שומן מהצואר העליון, במידה וקיים עודף שומן יחד עם איכות עור טובה- זה יכול לעזור. בנוסף, במידה והסנטר שלך קטן ולא בולט מספיק, ניתן להכניס שתל לקדמת הסנטר, וזה יתן תמיכה טובה יותר לעור וישפר פרופורציות. לבסוף, במידה וקיים רפיון עור באזור, ניתן לשלב בין השיטות שציינתי לבין מתיחה של העור (מתיחת צואר\פנים). את מוזמנת להגיע לייעוץ. שבת שלום

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור