צלקת

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

19/02/2012 | 23:17 | מאת: רון

שלום פתחתי את הראש באזור המצח בחתך אנכי עם 13 תפרים לפני שבועיים, הורידו לי את התפרים ורציתי לדעת מה לעשות בכדי לצמצם את התפתחות הצלקת. את מכירה את kelocote ממליצה עליה או על משהו אחר, תודה רון

שלום רון, סיליקון גל בהחלט מתאים לשמוש באזור שציינת, אולם הזמן להתחיל את השמוש בו הנו רק לאחר החלמה שלמה של הצלקת. נדרשת סבלנות בשל משך ההבשלה הארוך של צלקת, אשר יכול להמשך גם יותר משנה. מומלץ להשתמש בקרם הגנה ולהמעיט חשיפה לשמש בשנה זו. בנוסף, ניתן להשתמש במצח בבוטוקס במהלך השנה הקרובה, על מנת להפחית בתנועתיות המצח ולאפשר לצלקת להחלים בצורה האיכותית ביותר. החלמה מהירה!

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור