שאלה לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

26/12/2011 | 15:20 | מאת: נויה

לפני כחודש עברתי ניתוח מתיחת בטן והסרת עודפי עור,בניתוח הוחזר למקומו הטבעי לפי דברי המנתח אזור הנרתיק והמפשעה.משום מה מאז הניתוח אני חשה שכאילו כל אזור הנרתיק נמצא בחוץ ובולט מאוד ואף גורם לחיכוך מטריד.שאלתי האם ייתכן שנשאב מהאזור של שפתי הנרתיק יותר מידי שומן אם בכלל, או שזה המצב וככה צריך להיות?

שלום נויה, כאשר קיימת צניחה של אזור הערווה אנו מנסים להרימו ולהחזירו למיקום וצורה צעירים יותר. בשל המתח ההתחלתי מטופלות לעיתים חשות תחושה מוזרה אולם תמיד קיימת התרופפות עור משנית באזור והאי נוחות הזו חולפת. שאיבת שומן לא מתבצעת באזור זה. מבחינת הבלט של הנרתיק, אני ממליצה שתבדקי ע"י גניקולוג משום שיתכן ואת סובלת מצניחת הנרתיק (אשר אינה קשורה לניתוח) ורק כעת הבחנת בה.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור