ניתוח להסרת עודפי עור

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

13/12/2011 | 18:51 | מאת: שני

שלום אני בתהליך ירידה במשקל שנמשך קצת יותר משנה. הורדתי כבר 46 ק"ג (ללא ניתוח) ואני מתכוונת להוריד עוד 10 פחות או יותר. כבר עכשיו יש לי עודפי עור באזור הבטו, הירכיים והישבן. שאלתי היא באיזה שלב את ממליצה לי לפנות לרופא בנוגע לניתוח להסרת העודפים. האם צריך להוכיח שמירה על משקל לתקופה מסויימת? כמו כן על מנת לקבל מימון מקופת החולים (כללית) האם יש עוד פרמטרים שעליי לעמוד בהם? גיל? עישון? ספורט? אני מרגישה שעשיתי דרך ארוה אבל לא יכולה ליהנות ממנה עד הסוף בגלל עודפי העור.. תודה רבה!

שני שלום, כל הכבוד על הירידה היפה! מומלץ להפגש עם כירורג פלסטי סביב סיום הירידה במשקל. בירידה נכרת ומהירה אני ממליצה להמתין עם בצוע הניתוח כ-3 חודשים על מנת לחדש מאגרי חלבון וויטמינם בגוף, במיוחד כאשר מתוכנן ניתוח משולב\ גדול. אשמח לראותך במרפאתי בקרוב ולייעץ לך כיצד לפנות לקופת החולים ולמעשה להתחיל יחד את התהליך. מבחינת משרד הבריאות, ניתוח להסרת עודפי עור יוגדר כרפואי ויאושר במידה וקיימת דלקת תחת קפלי העור. בהצלחה!

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור