חזה גדול ונפול

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

02/12/2011 | 07:14 | מאת: שני

אני בת 28 לפני הריונות,גובהי 1.60,משקלי 50 ק"ג והחזה שלי מאוד גדול (שוקלים כ3 ק"ג),את יכולה להבין מכך שבהשוואה לגודל הגוף הוא מאוד גדול,מן הסתם הוא אף פעם לא היה עומד במיוחד,אך ב3 השנים האחרונות בעקבות ירידה של קרוב ל5 ק"ג הוא די התרוקן וצנח קצת יותר,מאחר והוא מוקף סימני מתיחה,כרגע הוא כמעט חזר לגודלו,אך כמובן שלא לצורתו,אני די התרגלתי לגודל החזה וקשה לי מאוד לדמיין את עצמי עם חזה קטן,רציתי לדעת מה את מציעה לעשות במצב כזה, כשבעצם מה שמפריע לי זה צניחתו ונטייתו להישפך לצדדים במצב שכיבה,אני גם מעוניינת בכמה שפחות צלקות כי העור מאוד נעים למגע(נשמע מצחיק).האם יש חידושים בנושא, האם ישנם טיפולים שעשויים לסייע,מה דעתך על השתלים הברזילאיים,אני גם מאוד אוהבת את המראה הטבעי שלו,יש משהו נורא מלאכותי בהרמת חזה,מצטערת על אורך השאלה פשוט אני רוצה שתקבלי את כל הפרמטרים

שני שלום, את מציינת שאת רגילה לחזה הגדול ומרוצה ממנו. את גם אינך מעוניינת בצלקות, ואינך מעוניינת במראה "מלאכותי של הרמת חזה"... מדבריך ברור שקיימת צניחה של החזה, זאת אומרת עודף עור, בו ניתן לטפל בניתוח בלבד. בשלב זה נראה לי שאינך מתאימה לטיפול ניתוחי כלשהו,בטח שלא הגדלה, את לפני לידות והחזה עוד צפוי להשתנות סביב ההריונות העתידיים. כאשר החזה הגדול והכבד יפריע לך, אמליץ לך להגיע לייעוץ.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור