מעגל קסמים אכזרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

18/11/2011 | 07:47 | מאת: נועה

שלום רב אני בת 62, לפני 19 שנים עברתי שאיבה ומתיחה. כיום באזור הצלקת ישנה ,חצאית" שאני מאד רוצה להסיר. ברם, הבעיה העיקרית היא שגידלתי כרס אשר חרף ירידה של 13 ק"ג לפני 5 שנים נשארה כשהיתה . אני לא מצליחה להוריד יותר גרם והתסכול הרב לפעמים מושך אותי שוב לאכול... ה-BMI שלי הינו 30, כך שאיני זכאית לניתוח שרוול וכו' (וניתוח פרטי עולה עשרות אלפי שקלים)ומצד שני נאמר לי כי בניתוח כירורגי פלסטי לא יוכלו לעזור לי בהורדת הכרס. האם יש פתרון כלשהו? מודה לך מראש על תשובה.

שלום נועה, ניתן לשפר תוצאות של ניתוח ישן, בתנאי שהשומן אותו צברת הנו שומן תת עורי. מדובר בשומן שטחי אותו ניתן להסיר באמצעות שאיבה. עודפי עור חדשים כמובן שניתן גם להסיר. על פי תאורך, ייתכן ואת סובלת משומן פנימי, תוך בטני, אשר מצטבר סביב המעים ובמקומות אחרים. שומן כזה אינו נגיש למנתח והדרך היחידה להפתר ממו הנו באמצעות ירידה במשקל.יש לציין שאנשים הנוטים לצבור שומן כזה, הנם בקבוצת סיכון למחלות לב, ומומלצת אצלם ירידה במשקל קודם כל עקב הסיכון הבריאותי! על מנת להעריך היכן ממוקם השומן בגופך אנא הגיעי לבדיקתי. שבת שלום.

19/11/2011 | 14:45 | מאת: נועה

לד"ר פרידמן שלום, תודה על תשובתך. אכן השומן תוך ביטני. אך כל הדיאטות אשר עשיתי(ועשיתי..) עזרו לי להגיע ל-80 ק"ג (מ-93) וכבר כמה שנים איני מצליחה לרדת יותר, כאילו הגוף מסמן שזהו זה. ידוע לי שניתוח שרוול ניתן באמצעות קופת חולים רק לאלו שה-bmi שלהם גדול מ-35. ואילו שלי "רק" 30 עם הכרס. האם קיימת דרך כשלהי אחרת? אנא.. תודה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור