הסרת עור בישבן והבטן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

18/10/2011 | 02:36 | מאת: עידו

שלום, לאחר שני סבבים של השמנה רצינית והרזיה רצינית לא פחות, נשארו לי עודפי עור בירכיים, הישבן והבטן. אני בחור צעיר ואני מאוד נבוך מהעניין במיוחד במצבים אינטימיים. מצבי אינו חמור במיוחד, אבל מציק לי מאוד. רציתי לקבל כמה תשובות על שאלות שמציקות לי בנושא: היכן הצלקות ממוקמות בניתוחים כאלה (ישבן, ירכיים פנימיות ובטן)? כמה בולטות הן? יש שיפור משמעותי עם הזמן לגביהן? אפשר לקבל קישור לתמונות של התוצאות של הניתוח (ספציפית לגבי הצלקות)? מה סדר גודל המחיר לכזאת סדרת ניתוחים? מעל 20,000? 40,000? בנוסף, יש לי הרבה סימני מתיחה בבטן, חזה, כתפיים וגב. האם יש משהו שניתן לעשו לגבי זה? פילינג עמוק למשל? תודה מראש על ההתייחסות.

שלום עידו, הצלקות ממוקמות בבטן התחתונה ובעכוז העליון, בהתאם למבנה הגוף, כאשר ניתן להסתירן תחת התחתונים. הצלקות עוברות תהליך של הבשלה, וכעבור שנה- שנתיים הופכות לרוב לבהירות ורכות. כשקיים עודף עור בירך הפנימית, הצלקות ממוקמות במפשעה או לאורך הירך הפנימית.יש לבדוק אותך על מנת להעריך אילו ניתוחים אתה צריך ומה היקפם ולפי זה תוכל לקבל תמחור מדוייק.כאשר תגיע לייעוץ תוכל לצפות בתמונות ולפגוש מטופלים, צלצל בבקשה ל-050-7755393

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור