עיצוב חזה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

20/09/2011 | 01:35 | מאת: שני

האם ישנה דרך לשנות נטייה של החזה להישפך לצדדים,הם מאוד גדולים ובשכיבה נשפכים לחלוטין לצדדים,זה מזעזע

שלום שני, ציינת שהחזה גדול, ובמקרה כזה אכן נוטה לצנוח כלפי מטה או לצדדים, בתלות בתנוחת הגוף. לעיתים, נשים בעלות חזה גדול חוות גם בעיות נוספות הנובעות מגודל החזה, כמו קשיים בהגיינה, כאבי גב, כו... במקרים כאלו ניתן להציע ניתוח הרטנת חזה, במהלכו מוסרת רקמת שד עודפת והשד מעוצב בצורה אטרקטיבית. לאחר הקטנת חזה השד יהיה פחות כבד ועור השד הדוק יותר, כך שנטיתו להשמט לצדדים תפחת.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור