אני אחרי לידה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

19/01/2010 | 12:39 | מאת: SHAN4NI

שלום ד"ר פרידמן.. ההיתי רוצה להתייעץ איתך אני בת 23 ואני אחרי לידה. יש לי חזה מאד גדול לפני ההריון היה DDD ועכשיו הוא כברGGG לפני ההריון הוא כבר היה עומד והגב לא כא כ"כ עכשיו הוא נופל לי ואני לא יודעת מה לעשות.. חשבתי לעשות ניתוח להקטנת החזה וההרמה אבל אמרו לי שזה מאד כואב ומסובך ..ואני לא יוכל לטפל בבת שלי המון זמן האם זה נכון ומה הסיבוכים וכמה זמן לדעתך מחלימים מזה?

שלום לך, ראשית, מזל טוב! במצב כמו שלך בהחלט מומלץ ניתוח הקטנת והרמת שדיים. את לא ציינת האם את עדיין מניקה וזהו נתון חשוב, ראשית את צריכה לסיים את ההנקה ואז השדיים קרוב לודאי יקטנו במידת מה וצורתם הסופית תהיה ברורה יותר. רק אז אני ממליצה שתתייעצי עם כירורג פלסטי. אני ממליצה שתבדקי בינתיים על ידי אורטופד, ייתכן ותוכלי לקבל הפנייה לניתוח (מימון הקופת חולים). הניתוח אינו מסובך במיוחד, למרות שכל ניתוח עלול להסתבך ותצטרכי לעמוד מאחורי החלטתך ולשהתמודד עם התוצאות. תוך מספר שבועת תוכלי להרים את ילדתך. חשוב שתהיה סביבה תומכת אשר תסייע לך לאחר הניתוח. בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור