מתיחת בטן לאחר מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

29/08/2011 | 08:50 | מאת: דינה

לפני כשנה עברתי מעקף קיבה. הורדתי כ 50 ק"ג ונוצרו לי עודפי עור גדולים בבטן. הגשתי בקשה לרופאה המחוזית, והתשובה היתה כי "רופא פלסטיקאי בכיר, עדיפות בבלינסון, שימליץ על כך". וזאת למרות שהרופא הכירורג שניתח אותי המליץ בכתב, כמו גם רופאת המשפחה. מה אני אמורה לעשות אם כן, לפנות לבלינסון למרפאה הכירורגית פלסטית ולבקש המלצה לכך, האם יתנו לי?? אין ניגוד אינטרסים?? אודה לתשובתך

דינה שלום, באופן כללי, נחוצה חוות דעת כירורג פלסטי, אני מניחה שאזור מגוריך משוייך לבית החולים שציינת ולכן ביקשו את חוות הדעת הספציפית משם. בבדיקתך במרפאה לכירורגיה פלסטית יתרשם הכירורג הפלסטי מחומרת הבעיה ממנה הנך סובלת, דלקות בעור שתחת קפל העור למשל, ויתן לך המלצה להסרת העודפים. אין פה ניגוד אינטרסים, להפך, מטרתנו לסייע לך בשפור איכות חייך; אם הרופאה המחוזית תשתכנע שמדובר בבעיה רפואית היא תאשר לך את הניתוח.בהצלחה!

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור