עודפי עור אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

27/07/2011 | 12:56 | מאת: גלי

בעלי כרגע חודש אחרי הניתוח שרוול, יורד יפה, אוכל לפי הדרכה, לוקח תוספי ויטמינים מהערכה של סופהרב, מתחיל לנהל חיים בריאים יותר. הבנתי שפעילות בזמן דיאטה יכולה לצמצם את עודפי עור שישארו אחרי הדיאטה השאלה אם זה נכון ובכמה

גלי שלום, פעילות גופנית חשובה מהרבה סיבות, אולם לא משפיעה באופן משמעותי על מניעת עודפי עור. הפעילות תסייע לבעלך לרדת במשקל, להרגיש טוב יותר נפשית ופיזית ותעזור לו להתמקד במטרה, אולם לא תסייע לעור להתכווץ טוב יותר. כאשר נפח השרירים גדל עקב פעילות גופנית, יש שיפור לעיתים במוצקות של העור בנקודות העגינה שלו לשרירים,והעליה בנפח באותו אזור יוצרת מילוי חדש לאזור שאיבד שומן, אולם התרומה של הפעילות הגופנית מבחינת מניעת עודפי עור אינה ברורה וודאי שאינה חד משמעית. שיהיה לכם בהצלחה!

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור