מתיחת זרועות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

24/07/2011 | 18:08 | מאת: דבורה

שלום, האם למישהו יש תמונה של אחרי מתיחת זרועות? מה הייתה ההרגשה אחרי הניתוח? אני מתלבטת אם לעשות את הניתוח רק בגלל הצלקת... תודה

שלום דבורה, ניתוח מתיחת זרועות מתאים למטופלים להם עודפי עור לאורך הזרוע, אשר מבינים בדיוק כמו שציינת, שממירים את עודפי העור בצלקת. על מנת להגיע לתוצאות משביעות רצון ומינימום סבוכים מומלץ לעבור ניתוח זה אצל מנתחים המומחים בתחום. אם תרצי להגיע לייעוץ אנא פני לירדנה 057-2005000

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור