מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

15/07/2011 | 14:59 | מאת: מיכל

שלון לך .. אינ אחרי 5 ימים של מתיחת בטן כולל הרמה חזה עם שטלים .. אני מרגישה יחסית טוב .. יש מצבים במהמך היום שפשוט מצחיקים אותי ואינ לא יכולה להפסיק הכאב הוא נוראי .. האם זה יכול להרוס את תוצאות הניתוח?. אם צוחקים אולי 3 פעמים ביום .. האם התפרים יכולים להיפתח .? עוד שאלה האם יתכן שרק עכשיו 5 ימים אחרי ניתוח אני מרגישה כאב חזק בחזה אחד בלבד כמו גוש כואב שמקשה עלי להזיז אץ היד האם זה נורמלי .. ? כי עד עשכיו לא הרגשתי סוג של של כזה בחזה ... ????? תודה רבה .. !!

שלום מיכל, אני מקווה שאת מרגישה טוב יותר. אכן בשבוע הראשון מרגישים כאבים הקשורים במיוחד בשינויי תנוחה או שעול, אולם חשוב לחזור לפעילות רגילה בהדרגה ודווקא כן להתנייד. במידה וקיים כאב ממושך אשר אינו משתפר במנוחה יש לפנות לרופא המטפל לבקורת. החלמה מהירה!

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור