מתיחת עור לאחר ירידה בעקבות ניתוח טבעת

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

08/07/2011 | 21:36 | מאת: אביבית

אני בת 68 ונותחתי לפני כשנה, ירדתי46 קילו ואני במשקל תקין השאלה היא אם בגילי אפשר לבצע ניתוח למתיחת עור (בטן עליונה ותחתונה) זרועות ושוקיים, ואם כן כמה ניתוחים ניתן לבצע בו זמנית כמו כן שאלה נוספת, האם קופת חולים כללית מממנת ניתוחים כאלה ? ואם כן , מה הקריטריונים שלהם

שלום אביבית, ראשית אברך אותך על הירידה המהירה והמוצלחת לאחר הניתוח. ניתן לבצע את הניתוחים שציינת בגילך, חשוב לדעת מה מצבך הבריאותי, האם קיימות מחלות פעילות והאם הנך בכושר גופני טוב. אני ממליצה להגביל את השילובים לשני אזורים בו זמנית, כדי להמנע מהארכה מוגזמת של משך הניתוח. קופות החולים מאשרות לבצע ניתוחים להסרת עודפי עור כאשר מדובר באינדיקציה רפואית כמו עדות לדלקות תחת קפלי העור.בבואך אלי לייעוץ אצייד אותך במכתב המלצה אותו תגישי בקופת החולים.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור